Werkzaamheden 2015

Voor 2015 staan volgens het MJOP de volgende werkzaamheden gepland:

  • Vervangen hardstenen stoep kant Nieuwe Nieuwstraat en vervangen/aanhelen stoep kant Nieuwezijds Voorburgwal - Opdracht gegeven. Er komt een plaat bovenop de huidige platen en een soort T-profiel tegen de stoep aan ter bescherming. Wordt doorgeschoven naar 2016 ivm het weer.
  • Doorgeschoven vanuit MJOP 2014 schilderwerk ramen St. Geertruidensteeg links - Is klaar
  • Doorgeschoven vanuit MJOP 2014 schilderwerk St. Geertruidensteeg onderste deel trappenhuisgevel buitenkant tr3. Donkergrijs wordt licht - Is klaar.
  • Ter hoogte van NN97 zal aan de kant van de St. Geertruidensteeg de stenen gevel, zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden schoongemaakt, de voegen worden verbeterd en zullen de muren worden gehydrofobeerd. Het schoonmaken en hydrofoberen zal ook gebeuren rondom de opgang van de trappenhuisgevel tr3 aan de kant van de St. Geertruidensteeg. Dit zal aansluitend gebeuren met het schilderwerk aldaar - Is klaar. Er is een schoonmaker geweest om alles schoon te maken na het voegwerk en het schilderwerk. Helaas is door het afbreken van de steigers dit voor een deel weer teniet gedaan.
  • Er zullen zonnepanelen op het dak gelegd worden -  Ze liggen inmiddels op het dak.