Klimaatbeheersing van de appartementen

De firma Wever heeft een rapport geschreven over de mogelijkheden die er zijn ten aanzien van het leefbaar houden van de appartementen in de zomer. Naar aanleiding van dit rapport heeft het bestuur nog aanvullende vragen gesteld. In de informatie zijn de voor- en nadelen van verschillende oplossingen op een rijtje gezet.

Beide documenten vindt u hier:

- Advies Wever

- Aanvulling advies Wever

Het bestuur heeft er uitgebreid over gesproken. Wij komen tot een voorkeur voor verticale zonwering aan de buitenkant van de ramen, aan de zuidkant en de westkant. Onze argumenten hiervoor zijn:

- zonwering aan de buitenkant geeft de minste schade aan het pand; 

- buitenunits van airconditioning leiden makkelijk tot geluidsoverlast;

- airconditioning is milieubelastend.

We zijn bereid om voor de ALV in 2022 een voorstel op tafel te leggen waarin randvoorwaarden en geschatte kosten komen te staan.
Iedereen die ons hierbij wil ondersteunen is meer dan welkom!

Voordat we ons er goed in gaan verdiepen zijn we eerst benieuwd wie van jullie in principe interesse zou hebben in het plaatsen van verticale zonwering bij zijn/haar appartement en om hoeveel ramen dat gaat.

Daarom aan u allen de vraag:

Wie heeft in principe interesse in verticale zonwering?

En om hoeveel ramen zou dat gaan?

Mail uw antwoord svp zo spoedig mogelijk aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.